17 Ekim 2013 Perşembe

EMDB 1.91



Lisans:Ücretsiz
Boyut:1.8 MB
Dil:Türkçe
Kısıtlama:Yok
Üretici:Wicked Wild Inc
Güncelleme Tarihi:11-10-2013
İşletim Sistemi:Windows (Tümü)
inndir Virüs taramasından geçirildi

EMDB küçük, basit ve kullanımı kolay bir DVD koleksiyon oluşturma yazılımıdır. Program sayesinde elinizde bulunnan filmler hakkında ayrıntılı bir veritabanı oluşturabilirsiniz. IMDB veri tabanı, resim, yönetmen, oyuncu, konu, tür gibi çok çeşitli bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde erişip, ayrıca düzenleme de yapabilirsiniz.

Program Türkçe dahil çoklu dil desteğiyle birlikte geliyor. Bu doğrultuda programı kullanmak daha da kolaylaşıyor. EMDB C++ Microsoft Visual Studio kullanılarak yazılmış, .NET framework ve diğer kütüphane dosyalarına ihtiyaç duymaz.

Programın ana ekranında bulunnan "Ekle" tuşuna bastığınızda "Yeni film ekle" penceresi gelir. Bu kısma filmin adını yazıp ister internetten (IMDB), isterseniz sabit diskten bilgi alıp düzenleyebilirsiniz. Tek pencere içinde ayrıntılara boğulmadan hızlı ve kolay bir şekilde düzenleme yapabilirsiniz.

Filmin adı, sürüm, yönetmen, yıl, kısa özet, disk sayısı, IMDB numarası, kısa özet, süre, ülke, renk, TV dizisi, 3B, puan, resim, tür, film boyutu, yorumlar gibi çeşitli bilgi girişleri yapabilirsiniz.

Ana menüde bulunan "Ara" tuşuna bastığınızda filmin adı, tür, oyuncu, yönetmen, yıl, derece, ülke gibi çeşitli arama ölçütlerine göre arama yapabilirsiniz.

"Süz" menüsüyle filmlerin hepsini göster, var olanları göster, seyredilebilenleri göster, seyredilmeyenleri göster, TV dizilerini göster, standart çözünürlüklü filmleri (SD) göster, yüksek çözünürlüklü filmleri göster (HD) türünde filmleri görebilirsiniz.

Oluşturduğunuz veritabanını bir web sitesinde yayınlamak istiyorsanız HTML olarak dışarı çıkartabilir, ayrıca metin dosyası ve Excel'e CSV olarak aktarabilirsiniz.

"Yazdır" menüsü içinde ister tüm filmleri, ister belli filmleri ya da yazdırma aralığı seçilebilir.

Programın içinden veritabanını ister elle ister otomatik yedekleyebilir ve yedekten geri alabilirsiniz.

"Ödünç talebi" ile ödünç verdiğiniz filmlerin takibini yapabilirsiniz.

Program ücretsizdir. İsterseniz program geliştiricisine paypal üzerinden yardım da bulunabilirsiniz.

EMDB 1.91 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder