15 Ekim 2013 Salı

McAfee AVERT Stinger for W32/HLLP.Philis 3.1.0



Lisans:Ücretsiz
Boyut:1.1 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:McAfee, Inc.
Güncelleme Tarihi:12-05-2007
İşletim Sistemi:Windows (Tümü)

McAfee AVERT Stinger aracının W32/HLLP.Philis'i temizleme amaçlı aracıdır. Bu araç W32/Bacalid ve varyantı olan Generic Dropper.u, Generic PWS.o, PWS-LegMir.dr, PWS-Lineage, PWS-Lineage.dll, PWS-QQGame zararlılarını sistemden temizleme özelliğine sahiptir. Diğer özellikleri McAfee AVERT Stinger ile aynıdır.

McAfee AVERT Stinger bir virüs temizleme aracıdır. Kullanıcıların sistemlerine bulaşan popüler virüsleri ve varyantlarını bulma ve silme/temizleme özelliği ile mevcut güvenlik yazılımlarınızın yetmediği zamanlarda oldukça işe yarar bir araçtır. Şu unutulmamalıdır ki bu araç bir AntiVirus yazılımı değildir.

McAfee AVERT Stinger Aracının Kullanımı
*Aracı sisteminize innDirdikten sonra simgesine tıklayarak açıyorsunuz. Kurulum gerektirmediğinden hemen kullanabilirsiniz.
*"Add"(Ekle) ya da "Browse"(Gözat) butonlarına basarak taranmasını sürücü ya da dizinleri seçiyorsunuz. Araç varsayılan olarak C sürücüsünü taramaktadır.
*"Scan Now"(Şimdi Ara) butonuna basarak taramayı başlatabilirsiniz. Araç tarama sırasında bulduğu virüsleri varsayılan olarak "onarma" ayarındadır. "Preferences"(Tercihler)>>"On Virus Detection" bölümünden istediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz.

Önemli Uyarı: McAfee AVERT Stinger aracını Windows XP/ME işletim sistemleri üzerinde kullanacak olanlar aracı kullanmadan önce Sistem Geri Yükleme özelliğini devre dışı bırakmalıdırlar.

McAfee AVERT Stinger for W32/HLLP.Philis 3.1.0 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder