14 Kasım 2013 Perşembe

Griffith 0.11




Lisans:Ücretsiz
Boyut:13.3 MB
Dil:Türkçe
Kısıtlama:Yok
Üretici:Vasco Nunes/Piotr Ozarowski
Güncelleme Tarihi:07-05-2010
İşletim Sistemi:Windows (Tümü)

Griffith film koleksiyunu oluşturmak için tasarlanmış kullanımı kolay bir veritabanı programıdır. Program sayesinde kişisel film koleksiyonunuzu oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz. Bu sayede elinizdeki filmleri belli bir sıraya koyup daha derli toplu olmasını sağlayabilirsiniz.

Elinizdeki filmleri eğer arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz bunların kaydını tutup, hangi tarihte kime verdiğinizi de kolay bir şekilde görebilirsiniz.

Program Türkçe dahil çoklu dil desteğiyle birlikte geliyor. Bu sayede programı kullanmak ve ayarları yapmak kolay. Bir film hakkında çeşitli bilgileri rahat bir şekilde girebilirsiniz. Örneğin: Yönetmen, oyuncu, süre, yıl, tür, adı, konu gibi.

Programı açtığınızda Düzen menüsünden Yeni Film Ekle'ye tıkladığınızda açılan pencereden orijinal film adını girip Web'den Al tuşuna tıkladığınızda (internete bağlı olmanız gerekir ve eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.) o isme ait tüm filmler küçük pencere içinde gösterilir. Buradan istediğiniz filmi seçtikten sonra filme ilgili tüm bilgiler girilmiş olur (ayrıntı, teknik bilgi, diller, etiket, oyuncu, notlar gibi).

Program Windows haricinde

Griffith 0.11 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder