20 Kasım 2013 Çarşamba

neoSearch 2.00




Lisans:Ücretsiz
Boyut:519 KB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:Koshy John
Güncelleme Tarihi:24-11-2009
İşletim Sistemi:Windows 2000/2003/XP/Vista/7

neoSearch, bir dosya arama yazılımıdır. Günümüzde bir dosya arama yazılımda olması gereken en önemli özellik bence dinamik arama özelliğidir. Yani siz arayacağınız dosyanın ilk harfini yazdığınızda yazılımın o harfle başlayan tüm dosyaları sıralamaya başlaması, bir bakıma siz dosyanın adını bitirdiğinizde aradığınız dosyanın hazır halde olmasıdır.

neoSearch yazılımı dinamik arama özelliği gerçekten seri bir biçimde yanıt verebilmektedir. Kurulumdan sonra bir dakika bile sürmeyen bir indeksleme işleminin ardından sisteminizdeki tüm dosyaları istediğiniz an bulabilirsiniz. Yazılımın şeffaf tasarımı da oldukça hoş geliyor göze.

Yazılım kendisini sistem çubuğuna koyarak çalışıyor, arkaplandayken sürekli indeksleme işine devam ediyor. Lakin bunu yaparken bellek ya da işlemcinizden büyük birimler kullanmıyor. Bu nedenle çok düşük sisteme sahip kullanıcılar dahi rahatlıkla kullanabilir yazılımı.

Dinamik arama özelliği, ücretsiz olması, küçük boyutu ve etkili çalışması ile oldukça iyi bir dosya arama yazılımı olduğu rahatlıkla söylenebilir.

neoSearch 2.00 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder