22 Kasım 2013 Cuma

SharedPlan 6.2.1




Lisans:Kullanım Kısıtlamalı
Boyut:41 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:8 gün
Üretici:SharedPlan Software
Güncelleme Tarihi:12-03-2011
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7

SharedPlan bir proje planlaması oluşturma programıdır. Yapılan bir proje için ayrıntılı plan hazırlayıp, hem o an hem de daha sonraki zaman içinde proje ekibinin daha kolay çalışması; muhtemel enerji, sermaye planlaması katılarak daha geniş çaplı ve personelle planlama yapılması sağlanabilir.

Planlamayı mümkün olduğunca basit tutarak, özellikle katılımcı ve sponsorlar gibi ilgili kişilerinde sık sık iletişime geçerek, proje başarısı için bir katkı sağlanabilir.

Proje planlaması, istenilen sonuca ya da üstlenilen görevleri tamamlama olarak da tarif edilebilir. Proje üzerinde plan oluşturarak, projeyi açıkça tanımlar; ne, ne zaman, nerede açıklayıcı cevap verme amacı taşır.

Programın ana ekranında task (görevler): Nispeten küçük hedef veya genel projenin kilometre taşı olan bir parçası. Resources (kaynaklar), bir projenin hayata geçmesi için görevli ekipman bilgisi sağlar. Assigments (Atamalar), görevlere bağlı kaynaklar ya da görevlere atanan kaynakları tanımlar. Calender (Takvim), adı üstünde proje zamanlamasını ifade eder.

Program özel proje sunucusuyla (private project server), web projeler ve projelere herhangi bir web tarayıcı üzerinden erişmeye göre tasarlanmış özel yönetim hizmeti sağlar.

SharedPlan proje yönetiminde proje yönetimini hızlı oluşturma, güncelleme, planları başarıyla projeyle ilgili uygun kişilerle iletişime geçilmesi sağlanabilir.

Program Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde çalışır.

SharedPlan zengin bir planlama ortamı sağlayarak, projelerin yerel bilgisayarda ve ayrıca özel sunucuda saklanmasını sağlayabilir.
Patronunuz, iş arkadaşınız ya da müşteriniz projenin gerçek zamanlı durumunu merak ediyorsa web tabanlı uygulamayla projeye heryerden erişim sağlanabilir.

Kısıtlama ve lisans:
8 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 99.95$'dır.

SharedPlan 6.2.1 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder