3 Kasım 2013 Pazar

Personal Video Database 0.9.9.21




Lisans:Ücretsiz
Boyut:10.1 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:VideoDB
Güncelleme Tarihi:21-01-2012
İşletim Sistemi:Windows (Tümü)
inndir Virüs taramasından geçirildi

Personal Video Database, kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan bir video arşivleme yazılımıdır. Personal Video Database yazılımını kullanarak bilgisayarınızdaki görüntü dosyalarını kolay ve hızlı bir biçimde kataloglara bölebilir ve böylece bu dosyalarınıza ulaşmayı kolaylaştırabilirsiniz. Farklı arayüzü ve veritabanı mantığı sayesinde dev görüntü arşivlerinizi dahi kolaylıkla düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Programın filtreleme mantığı sayesinde sadece dilediğiniz özelliklere sahip olan görüntü dosyalarının programda bulunmasını sağlayabilir ve bu dosyalara ulaşabilirsiniz.

Görüntü dosyalarınızı gruplara ayırabilir ve dilediğiniz şekilde program içerisinde sıralayabilirsiniz. Bu sayede tüm görüntü dosyaları arasından dilediğiniz görüntü dosyasına saniyeler içinde ulaşabilirsiniz. Ayrıca programda film dosyalarınız için internet üzerindeki ünlü film sitelerinden bilgiler görüntüleme olanağı da sunulmuş.

Bu program eklentiler ile geliştirilebilir. Bu kurulum dosyasının içinde son sürüme ait eklentiler mevcuttur. İleri düzey bir bilgisayar programcısı iseniz bu eklenti dosyalarından yararlanarak yazılım hakkında bilgi sahibi olabilir ve diğer görüntü arşivleme yazılımları ile daha rahat bir kıyaslama yapabilirsiniz.

Programın bir diğer önemli özelliği ise ‘Ödünç verme yönetimi’. Evrensel bir kod sistemi ile yazılmış ve birçok programlama dilini de desteklemektedir. Bu nedenle tüm sistemlerde sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Personal Video Database 0.9.9.21 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder