3 Kasım 2013 Pazar

Search My Files 1.8.0




Lisans:Ücretsiz
Boyut:5.3 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:Karsten Funk
Güncelleme Tarihi:31-10-2011
İşletim Sistemi:Windows 2000/2003/XP/Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

Search My Files, temel işlevleri dosya ve dosya çiftlerini arama olan bir dosya yönetim yazılımıdır. Oldukça hızlı biçimde arama işlemi yapabilen yazılım tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır. Yazılım sabit diskinizin tamamında ya da sizin belirlemiş olduğunuz herhangi bir alanda oldukça hızlı bir biçimde arama işlemi yapabilmektedir.


Yazılımın en güçlü yanlardan birisi arama seçeneklerinin istemeyeceğiniz kadar çok olması. Dosya ismine, boyutune, oluşturulma tarihine, düzenlenme tarihine, sürüm numarasına vb. birçok kritere göre arama yapabiliyorsunuz. Arama alanını ve kriterlerinizi belirledikten sonra yapmanız gereken tek şey "search" düğmesine tıklamak. Yazılımın arama hızı Windows'un arama hızından kat kat üstün.


Yazılımın bir diğer önemli işlevi ise sabit diskinizde gereksiz yere yer kaplayan çift dosyalar. Zamanla oluşan bu çift dosyalardan kurtulmak isterseniz bu yazılım tam size göre. Çift dosyaları hızlı bir biçimde tespit edip silebilmenize olanak tanıyor. Kurulum dahi gerektirmeyen yazılımın flash belleğinizde taşıyıp istediğiniz bilgisayarda arama işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.


Yazılımın Temel Özellikleri:

Dosya arama.Dosya kopyalama / taşıma.Dosya silme / temizleme.Çift dosyaları bulma.Çift dosyaları ön izleme ekranında görebilme. Sabit disklerde ve tüm diğer alanlarda arama yapabilme.
Grafiksel kullanıcı arayüzü.Dosya ve klasörlerde arama yapabilme.Uzun kısa dosya adına göre sorgulama.
Dosya uzantısına göre sorgulama.
Düzenlenme, oluşturulma, erişilme zamanlarına göre sorgulama. Dosya boyutuna göre sorgulama.Dosya özelliklerine göre sorgulama.
Ek dosya özelliklerine göre sorgulama.Tamamen taşınabilir ve kurulum gerektirmez.

Search My Files 1.8.0 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder