28 Aralık 2013 Cumartesi

AverZip 2011.0.0.55




Lisans:Kullanım Kısıtlamalı
Boyut:8.1 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:30 Gün
Üretici:WonderBit Labs
Güncelleme Tarihi:28-08-2011
İşletim Sistemi:Windows 2000/2003/XP/Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

AverZip, tüm özellikleriyle hepsi bir arada arşivleme (sıkıştırma/paketleme) ve arşivden çıkartma programıdır. Tüm bilgisayar kullanıcılarının artık ezbere bildiği WinZip ve WinRAR programlarının yaptığı işi yapar.

AverZip, bir sıkıştırma programında olması gereken tüm özelliklere sahip, hatta bazı özellikleriyle çoğu programdan üstün özellikli bir programdır. Bilgisayarınızda ve internette kullanılan, ihtiyacınız olabilecek tüm paketlenmiş dosya türlerini açabilir ve bu dosya türlerinde sıkıştırma yapabilir.

Paketleme ve Sıkıştırma Yapabildiği Arşiv Türleri :
Paketleyebildiği Türler : ZIP, ZIPX, 7ZIP, JAR, CAB, BH, TAR, LHA, TGZ, TBZ
Açabildiği Türler : ZIP, ZIPX, RAR, 7ZIP, CAB, TAR, JAR, ACE, ARC,ARJ, BH, BZ, BZ2, ENC, GZ, HA, LHA, LZH, MBF, MIM, PAK, PK3, SQX, TBZ, TGZ, UUE, UU, WAR, XXE, ZAP, ZOO

Web Üzerine Yedekleme Özelliği :
Dosyalarınızı internet ortamında yedeklemek isterseniz Box.Net, Rapidshare veya kendi web sitenizin FTP alanına tek tıklamayla yükleyebilirsiniz. Tabi önce bu sitelerdeki ilgili hesap numaraları ve benzeri bilgilerinizi programın ayarlarından tanımlamalısınız.

Programın Özelliklerinden Bazıları :
AverZip ile, dosya görüntüleyicisi (file viewer) sayesinde resimleri, metinleri, videoları ve medya dosyalarını paketlenmiş dosyanın içinden direkt olarak görüntüleyebilirsiniz.
AverZip ile aynı pencerede birden fazla işlem yapabilirsiniz.
Programın ilk açılış ekranında sık kullandığınız işlemler tanımlayıp kısa yol haline getirebilirsiniz.
AverZip öğretme temelli çalışma prensibiyle, sıkıştırma ve paket açma işlemlerinde adım adım işlem yaparak kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlar.
Windows Explorer ilişkilendirme özelliği ile Windows sağ tıklama menüsüne eklenerek, Sıkıştırıp E-Posta Gönderme gibi kolaylıklar sağlayabilir.
Self-Extracted özelliği ile sıkıştırılmış dosyaları otomatik açma özelliği de eklenebilir.
Sıkıştırılacak dosyaları boyut belirterek bölebilme özelliği.
Sıkıştıracağınız dosyalara isterseniz parola verip şifreli sıkıştırma yapabilirsiniz.
Skin (tema) desteği sayesinde 11 tane tema programın ilk kurulumunda kurulu gelmektedir.

Ekran Çıktıları :
Programı kurup kullanmadan önce bir ön fikir edinmek isterseniz ekran çıktılarına üreticinin bu sayfasından bakabilirsiniz.

Lisans Ücret Bilgisi :
Programın 30 günlük bu deneme sürümünü kullanıp beğenir ve satın almak isterseniz üretici sitesinden 19.99 Usd. Karşılığından lisans satın alabilirsiniz. Ayrıca üretici tarafından 30 günlük para iade garantisi de mevcuttur.

AverZip 2011.0.0.55 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder