15 Aralık 2013 Pazar

ServeZip 1.0.64.692




Lisans:Ücretsiz
Boyut:3.9 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:ServeZip
Güncelleme Tarihi:28-09-2011
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

ServeZip, Fileserve.com dosya paylaşım sitesi tarafından hazırlanmış bir arşivleme programıdır. Popüler pek çok sıkıştırma dosya türü yanında fz sıkıştırma türünü de desteklemektedir. LZMA sıkıştırma desteği ile en yüksek sıkıştırma seviyesini sunan ServeZip ayrıca program içerisinden fileserve.com hesabınıza sıkıştırılan dosyayı otomatik olarak yükleyebilir.

ServeZip ile;
Sıkıştırılan dosyalara 256Bit Aes şifreleme yapabilirfz dosya türünde arşivleme yapabilirSıkıştırma için LZMA türünü kullanabilirDosya yöneticisini kullanarak kolayca arşivleme yapabilirexe uzantılı dosyaları arşiv dosyası gibi açabilirDosya bölebilir veye birleştirebilirHangi dosya türlerinin program ile açılacağını belirleyebilir
ARJ, CAB, CHM, CPIO, DEB, DMG, HFS, ISO, LZH, LZMA, MSI, NSIS, RAR, RPM, UDF, WIM, XAR, Z, 7Z ve FZ arşiv türlerini açabilir ve dosyaları arşivlerden çıkartabilirsiniz.
Programın öne çıkan özelliği fileserve.com sitesi ile uyumlu çalışarak yükleme işlemini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmesidir. Yüklenen dosyaların bağlantı adreslerini toplu olarak program içerisinden rahatlıkla alabilirsiniz. Ayrıca yükleme işlemi program tarafından sıraya konularak yapılacağı için tarayıcınız ile işlem yapmadan yükleme işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Not: ServeZip'i verimli olarak kullanabilmeniz için buraya tıklayarak üye olmanız gerekmektedir. Fileserve dosya paylaşım sitesine üyelik ücretsizdir.


fz arşiv türü hakkında:

fz arşiv türü ServeZip geliştiricileri tarafından oluşturulmuş yeni bir arşiv türüdür. Fz;
Yüksek sıkıştırma oranına sahip,AES şifreleme desteği olan,16000000000GB boyuta kadar sıkıştırma desteği sunan,Unicode dosya isim desteği olanLZMA sıkıştırma türünü kullanan bir arşiv türüdür.
ServeZip ile;
ZIP, GZIP, BZIP2, TAR, FZ arşiv türlerini oluşturabilirZIP, FZ, GZIP (gz, gzip, tgz), BZIP2 (bz2, bzip2, tbz2, tbz), TAR, LZMA,
RAR, CAB, ARJ, Z, CPIO, RPM, DEB, LZH (lzh, lha), SPLIT (001, 002), CHM
(chm, chw, hxs), ISO, UDF, COMPOUND (msi, doc, xls, ppt), WIM (wim,
swm), DMG, XAR, HFS, NSIS (exe) arşiv türlerini açabilirsiniz.


ServeZip 1.0.64.692 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder