31 Aralık 2013 Salı

Bitser 2010 0.9.9.4




Lisans:Ücretsiz
Boyut:3 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:Bitser
Güncelleme Tarihi:21-08-2013
İşletim Sistemi:Windows (Tümü)
inndir Virüs taramasından geçirildi

Bitser arşiv yönetimi için kullanabileceğiniz, toplu halde arşivleme, arşiv açma, arşiv dönüştürme işlemlerini yapabilen ücretsiz bir programdır. Bitser zip, 7Zip, exe vb arşiv dosya türlerini desteklemektedir.

Bilgisayarınızda yüklü olan arşivleme programı Bitser tarafından otomatik olarak algılanmaktadır. Bu sayede kendi arşivleme programınızı Bitser içerisinden kullanabilirsiniz.

Arşivleme esnasında sıkıştırma seviyesi, kaydetme klasörü, arşiv türü gibi ayarlamaları yapabilirsiniz.

2 panel halinde hedef ve kaynak dizinleri listeleyen program hızlı bir şekilde seçim ve arşivleme imkanı sunmaktadır.

Şifre bölümü sayesinde arşiv şifrelerini programa girerek şifreli arşivlerin otomatik olarak açılmasını sağlayabilir ve şifre dosyaları oluşturarak kaydedebilir ve tekrar kullanabilirsiniz.

Options (Seçenekler) bölümünden sağ tıklama menüsü için Bitser eklentisi ekleyebilir, arşiv dosya türlerini seçerek Bitser ile açılmasını sağlayabilir, varsayılan kaydetme dizinini belirleyebilir ve program araç çubuğunu düzenleyebilirsiniz.

Program AES-256 bit şifreleme desteği ile arşivlerinizi koruma altına alabilir. Bitser Türkçe hariç dil desteği sunmaktadır.

Açabildiği arşivler: ZIP, 7Z, RAR, ISO, MSI, GZIP, BZIP2, TAR, CAB, CHM, CPIO, DEB, DMG, LZH, LZMA, NSIS, RPM, UDF, WIM, XAR

Oluşturabildiği arşivler: ZIP, 7-ZIP, EXE, SFX

Bitser 2010 0.9.9.4 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder