12 Aralık 2013 Perşembe

Hamster Free Zip Archiver 1.1.10




Lisans:Ücretsiz
Boyut:405 KB
Dil:Türkçe
Kısıtlama:Yok
Üretici:HAMSTER Soft
Güncelleme Tarihi:24-12-2011
İşletim Sistemi:Windows 2000/2003/XP/Vista/7

Hamster Free Zip Archiver, oldukça güçlü yapıya sahip bir dosya-klasör arşivleme yazılımıdır. Yazılımın temel işlevi sahip olduğunuz dosyaları en sık kullanılan arşivleme biçimlerinden birisiyle sıkıştırmaktır. Son dönemlerde en çok kullanılan ZIP ve 7Z biçimlerinde sıkıştırma işlemi yapabilen bu yazılım tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Yazılımın en önemli işlevlerinden birisi de sıkıştırılmış dosya ve klasörleri açabilmesi. Tabii ki daha da önemlisi BT mühendisleri için tasarlanmış özel teknik biçimlere kadar tüm arşiv dosyalarna destek veriyor olması. Yazılım tam 12 ayrı arşiv biçimini rahatlıkla açabilmenizi sağlıyor.

Neden Hamster Free ZIP Archiver'ı kullanmalısınız?

Ev ve ofis için %100 ücretsiz, %100 sınırsız!Tüm popüler sıkıştırma biçimlerini desteklerE-posta, RapidShare, CD, DVD ve daha niceleri için özel işlevler (önceden ayarlı)1.000.000 hamster üzerinde test edildi; hepsi halen sapasağlam!

En yüksek performanslı arşivleyici

Ücretsiz Hamster ZIP Archiver en uygun sıkıştırma ve verimlilik ayarlarını kullanmasının yanı sıra, çok çekirdekli işletim seçeneklerinden de en iyi şekilde yararlanır.

Çok parçalı ve çok çekirdekli

Hamster Free ZIP Archiver dünyanın zip-arşivlerini oluştururken çok çekirdekli işlemcilerden tam anlamıyla yararlanabilen ilk arşivleyicisi.

Özel İşlevler (önceden ayarlı)

Uzmanlarımız, yazılımı e-posta, RapidShare, CD, DVD ve daha pek çok ortamla birlikte kullanabilmeniz için en rahat ayarları önceden belirledi. Sık kullanılan arşiv paketi boyutlarından dilediğinizi kolaylıkla seçebilir veya kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Kullanışlı arayüz

Arşivleyicinin görsel düzeni ve işlevselliği günlük arşiv sıkıştırma ve açma işlemlerini hemen herkes için kolay, basit ve keyifli hale getirmek için tasarlandı.



Hamster Free Zip Archiver 1.1.10 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder