21 Aralık 2013 Cumartesi

Varşiv 1.5




Lisans:Ücretsiz
Boyut:4.9 MB
Dil:Türkçe
Kısıtlama:Yok
Üretici:Doğancan Kefeli
Güncelleme Tarihi:20-10-2011
İşletim Sistemi:Windows Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

Video arşiv, filmlerinizi, dizilerinizi ve videolarınızı arşivlemenize yarayan bir yazılımdır. Standart arşivleme yazılımlarına kıyasla Varsiv arşivlerinizi sürücülerinizde düzenli ve toplu şekilde tutmanızı sağlar. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillendirilen Varsiv, tamamen ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Öne çıkan bazı özellikleri inceleyiniz.
Kedi
Kedi özelliği, arşivinizde bulunmayan ve sistemde yerini hatırlayamadınız veya bilmediniz videolarınızı filmlerinizi kolaylıkla bulmanıza ve arşivinize katmanıza yardımcı olur. Sisteminizde kaçak kalmayacak.
Media Bilgileri
Media bilgileri özelliği, arşivinizdeki filmleri izlemeden önce, arşivinizin çözünürlük bilgilerine , ses bilgilerine, dosya bilgilerine hızlıca öğrenmenize olanak sağlar. Ayrıca isterseniz text dosyası olarak çıktı almanızada imkan sağlamaktadır.
Arkadaşıma Gönder
Arkadaşıma gönder özelliği ile arşivinizde bulunan filmlerden bir liste oluşturabilir ve bu listedeki filmlerin bilgilerinden altyazılarına kadar her şeyi tek tuşla arkadaşın veri deposuna düzenli şekilde kopyalayabilirsiniz.
IMDB
IMDB özelliği, arşivinizdeki filmlerin dizilerin IMDB deki bilgilerini bir özet şeklinde sizi bilgilendirmeye olanak sağlar.
VAR PUANI
Var Puanı ile arşivinizdeki filmleri, dizileri puanlayabilirsiniz.
Eklentiler
Kullanıcıların veya varsiv'e özgü geliştirilen yeni araç ve eklentilerin varsivde kullanılmasına olanak sağlayan modül.

Varşiv 1.5 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder