5 Aralık 2013 Perşembe

Movienizer 6.3




Lisans:Kullanım Kısıtlamalı
Boyut:21.7 MB
Dil:Türkçe
Kısıtlama:50 film
Üretici:Movienizer
Güncelleme Tarihi:04-09-2013
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7/8

Movienizer bir ansiklopedinin özelliklerine sahip sinameseverler için özel olarak geliştirilmiş güçlü film kataloglama yazılımıdır. CD, DVD, Blu-Ray ya da diğer ortamlardan alınan bilgiler doğrultusunda veritabanı içine bilgi girilebilir.

Program sayesinde beğendiğiniz filmler hakkında her türlü bilgiye sahip olup, bilgileri
depolayabilirsiniz. Film adı, oyuncular, yönetmen, süre, film şirketi, yapım yılı gibi çok çeşitli bilgilere erişebilirsiniz. Yazdığınız ya da kaydettiğiniz film adı ya da oyuncu için internetten hemen bilgiyi inndirebilirsiniz.

Programın ödünç yöneticisi sayesinde (loan manager) arkadaşlarınıza verdiğiniz filmlerin kaydını tutup, filmlerin takibini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu sayede koleksiyonunuzu daima izleyebilirsiniz.

Özellikler:
İnteraktif film kataloğu oluşturabilir.DVD kapağı oluşturabilir.Eklediğiniz dizilerin bölümleri hakkında bilgi edinebilir.Yönetmen, senarist, oyuncu gibi çeşitli bilgiler girilebilir.İnternetten farklı veritabanı sitelerinden bilgi alabilir.TV dizileri eklenebilir.Aynı isme sahip filmlerin farklı sürümlerini bulabilir.Blu-ray, HD-DVD, CD, DVD, video kaset desteğine sahip.Fiziksel medya aramadan veritabanı içinden bilgi edinilebilir.DVD barkod kullanılarak eklenebilir.Harici oynatıcıyla film oynatılabilir.Belli bir bilgi için veritabanı aranabilir.Hızlı arama özelliğiyle film aranabilir.Filmler izlenen, izlenmeyen şeklinde sıralanabilir.Kullanıcı tanımlı raporlar oluşturulabilir.Film, yıl, tür, oyuncu, yönetmene göre listeleme yapılabilir.Filmler derecelerine göre sıralanabilir.Tam özelleştirilebilir ayarlara sahip.Diğer film kataloglama (Ant Movie Catalog, AllMyMovies, EMDB, Movie Collector) yazılımlarından bilgi aktarılabilir.
Film koleksiyonu istatistiğine bakılabilir.Başlığa, barkoda, DVD'ye göre film eklenebilir.Veritabanı yedeklenebilir.Türkçe dahil çoklu dil desteğine sahip.
Kısıtlama ve lisans:
Yalnızca 50 film eklenebilir.Tek seferde otomatik olarak sadece 3 kişi bilgisi girilebilir.3 resim inndirilebilir.Açılış ekranı gibi.Lisanslı fiyatı ise 39.95$ (1yıllık).

Movienizer 6.3 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder